Hoppa till innehåll

De 5 bästa konferenshotellen nära Stockholm

  • av

Stockholm, Sveriges pulserande huvudstad, är inte bara en magnet för turister, utan också en populär destination för affärsmöten, konferenser och evenemang. För de som letar efter en plats lite utanför stadens larm, men ändå tillräckligt nära för att dra nytta av dess faciliteter, finns det en mängd utmärkta konferenshotell i närheten. Här är de fem bästa konferenshotellen nära Stockholm:

1. Yasuragi, Saltsjö-Boo Yasuragi kombinerar det bästa av japansk atmosfär med skandinavisk stil. Här kan deltagare njuta av spaanläggningen mellan möten och delta i avslappnande aktiviteter som meditation och yoga. De många konferensrummen är utrustade med den senaste tekniken och omgivningarna bidrar till ett produktivt men lugnt arbetsklimat.

2. Såstaholm Hotell & Konferens, Täby Beläget i en före detta skådespelarskola, erbjuder detta hotell en unik miljö för konferenser och evenemang. Den historiska byggnaden har moderniserats med alla nödvändiga faciliteter för affärsmöten, samtidigt som den behåller sin gamla världens charm.

3. Näsby Slott, Täby För de som föredrar en kunglig känsla för sina möten, är Näsby Slott det perfekta valet. Slottet, som ligger vid vattnet omgivet av en vacker park, har flera konferensrum och salonger. Dessutom erbjuder det utmärkt mat och boende för de som önskar stanna över natten.

4. Runö Möten & Events, Åkersberga Runö är beläget i en naturskön miljö vid Östersjöns strand, vilket gör det till en perfekt plats för reflektion och kreativitet. Hotellet har allt från mindre mötesrum till stora konferenshallar och är känt för sitt engagemang för hållbarhet, både när det gäller mat och verksamhet.

5. Siggesta Gård, Värmdö Detta pittoreska hotell, beläget på Värmdö, kombinerar det bästa av landsbygd och modernitet. Med högkvalitativa konferensfaciliteter, utomhusaktiviteter som golf och ridning, samt utmärkta matmöjligheter, erbjuder Siggesta Gård en komplett upplevelse för affärsgrupper.

Avslutning: Att hålla en konferens eller ett affärsmöte nära Stockholm innebär att kombinera det bästa av två världar: den globala metropolens faciliteter och lugnet i den svenska naturen. Oavsett om du letar efter en traditionell eller unik upplevelse, kommer dessa konferenshotell säkert att överträffa dina förväntningar.