Hoppa till innehåll

Inbjudan till ProBizNet Sammankomst i Umeå, 21:a Mars 2024

  • av


Inbjudan till ProBizNet Sammankomst i Umeå, 21:a Mars 2024

Kära ProBizNet-medlem,

Det är med stor glädje vi inbjuder dig till ProBizNet:s nästa sammankomst, som kommer att äga rum i Umeå den 21:a mars 2024. Denna sammankomst är en unik möjlighet för dig att nätverka, dela erfarenheter och skapa nya affärsmöjligheter med andra medlemmar i vårt växande och dynamiska affärsnätverk.

ProBizNet står för att koppla samman svenska företagare på ett sätt som främjar ömsesidig tillväxt och möjligheter. Med tusentals företag i vårt nätverk, från ekonomer till marknadsförare och brunnsborrare, är våra sammankomster den perfekta plattformen för att dela kunskap, hitta nya affärspartners och stödja varandras verksamheter.

Denna sammankomst är inte bara en möjlighet att möta gamla och nya kontakter; det är en chans att engagera sig i genuina samtal, inspireras av andra medlemmars framgångssagor och bygga förtroende på riktigt – precis som våra medlemmar Amanda Niclas, Wilfred Brun Smaukhaus och Jan Fisk-Fritör har upplevt.

Kom ihåg, i ProBizNet hjälper vi varandra utan att sälja – försäljningen kommer ändå. Vårt fokus är på att bygga en stark gemenskap där varje medlem kan blomstra och nå nya höjder i sitt entreprenörskap. Som alltid är det kostnadsfritt att delta i vår sammankomst, i linje med vårt löfte om gratis medlemskap.

För att bekräfta din närvaro, vänligen maila på kontaktmailen.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en inspirerande dag av nätverkande och möjligheter i Umeå. Tillsammans gör vi mer än bara affärer – vi bygger en gemenskap för framgång.

Flyg till Umeå

Att flyga till Umeå från Stockholm för att delta i ProBizNet-mötet är både enkel och tidsbesparande, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för deltagare som reser från huvudstaden. Stockholm Arlanda Airport, som är en av de största flygplatserna i Sverige, erbjuder regelbundna och frekventa direktflyg till Umeå, vilket gör det möjligt för deltagare att anpassa sin resa efter sina egna scheman.

Flygresan från Stockholm till Umeå är kort och bekväm, med en flygtid på ungefär en timme. Detta innebär att deltagare kan lämna Stockholm på morgonen och vara framme i Umeå i god tid före mötet, även om de skulle välja en av de senare flygningarna på dagen. Många större flygbolag, inklusive SAS och Norwegian, erbjuder dessa flygningar, vilket ger resenärer flexibilitet när det gäller att välja tider och priser som passar deras behov.

Vid ankomst till Umeå Airport finns det flera transportalternativ för att ta sig till mötesplatsen i staden. Flygplatsen ligger cirka 5 kilometer från Umeå centrum, och resenärer kan välja mellan taxi, buss eller hyrbil för att nå sitt slutliga mål. Flygplatsen är väl ansluten till stadens transportnät, vilket garanterar en smidig och effektiv fortsättning på resan efter landning.

För de som vill boka sina flygbiljetter rekommenderas det att göra detta i god tid för att säkerställa tillgänglighet och de bästa priserna. Det är också värt att hålla utkik efter eventuella specialerbjudanden eller rabatter som flygbolagen kan erbjuda, speciellt för bokningar som görs i förväg.